[Streaming] Hrvatska Belgija uživo gledati 1 prosinca 2022 | BTX
Gdje možete gledati utakmicu Australije i Danske, a gdje - HRT
VIDEO Dalić se čudi što mu kanadski izbornik nije čestitao: ''To mi se dogodilo samo 2018. protiv Argentine''Jutro nakon uvjerljive pobjede Hrvatske nad Kanadom na konferenciji za medije bio je izbornik Zlatko Dalić. Osvrnuo se na trijumf Vatrenih, ali i cjelokupnu situaciju u skupini F, u kojoj će u posljednjem kolu igrati Hrvatska - Belgija i Kanada - Maroko.
Belgija pobjedom zasjela na vrh naše skupine: Kanađani se pokazali u jako dobrom svjetluU susretu 1. kola skupine F na Svjetskom nogometnom prvenstvu, u kojoj igra i Hrvatska, Belgija je svladala Kanadu sa 1-0 (1-0). Strijelac jedinog gola bio je Michy Batshuayi (44). Kanada je bila daleko bolja momčad u prvom poluvremenu, ali nije pogodila brojne prilike, uključujući i kazneni udarac kojega je u 11. minuti Courtois obranio Daviesu, pa je bila kažnjena u završnici tog dijela iz najjednostavnije akcije. Alderweireld je uputio dugu loptu sa svoje polovice, Batshuayi se ubacio između dva stopera i zatim udarcem lijevom nogom iz prve svladao Borjana. Belgija na čeluU prvoj utakmici ove skupine Hrvatska i Maroko su igrali 0-0.
Belgium - Croatia rezultati & raspored | Sofascore
[HD uživo>>>] Belgija Maroko uživo gledati - פארמה קולטורה
UŽIVO Belgija – Hrvatska live stream, gdje gledati utakmicu
Podsjetimo, svaki dan na Drugom programu HTV-a možete gledati utakmice sportskog spektakla, detalje i analize u emisiji Qatara, na Drugom programu Hrvatskog radija slušati sve o Prvenstvu uz sport i glazbu, a digitalno, na svim društvenim mrežama, portalu hrt. hr te HRTi aplikaciji. Osim što na HRTi platformi do 18. prosinca prenosimo sve utakmice Svjetskoga nogometnog prvenstva uživo, donosimo i dodatni ekskluzivni sadržaj s terena, poput treninga naše reprezentacije dan prije utakmice, izjava igrača te zabavnih sadržaja vezanih uz Svjetsko prvenstvo.
VIDEO Dalić se čudi što mu kanadski izbornik nije čestitao
" Bilo je teško za Hrvatsku pobijediti Belgiju u posljednjih 10-ak godina, konstatirao je belgijski novinar. "Igrali smo jednom, izgubili smo 1:0. Proteklih 10-ak godina Belgija je na vrlo visokom nivou, pet godina si prvi na FIFA-inoj ljestvici, oni su zaista sjajna reprezentacija i zbog toga ih je teško pobijediti. " Kanadski izbornik nije čestitao Je li vam možda kanadski izbornik naknadno čestitao? "Ja sam dva puta u karijeri to doživio, od izbornika Argentine 2018. i sada. Ne sjećam se da sam ikad u karijeri otišao s terena prije nego što sam čestitao onome tko me pobijedio. Neću se baviti time.
Cijela je ekipa bila fantastična, ali Andrej i Mateo možda za nijansu bolji od ostalih. " Prvih 11 za Belgiju? Znate li nakon jučerašnje utakmice i ovdje prvih 11 za nastavak Svjetskog prvenstva? "Vidjet ćemo kakva je situacija s igračima na treningu. Drago mi je da je svatko tko je ušao s klupe nastavio tamo gdje je onaj prije njega stao.
Gdje možete gledati utakmicu Australije i Danske, a gdje Tunisa i Francuske? Kylian Mbappe i Marcus ThuramFoto: Kim Hong-Ji / REUTERSNa Svjetskom prvenstvu u Kataru sve utakmice igraju se u terminima od 16 i 20 sati, a možete ih pratiti na HRT2 i multimedijskoj platformi HRTi. U izravnom prijenosu na HRT2 danas možete pratiti utakmicu Australije i Danske u 16 sati. U isto vrijeme igra i Tunis protiv Francuske, a tu utakmicu možete gledati uživo na HRTi-ju. Utakmicu Poljske i Argentine gledajte od 20 sati na HRT2, a u isto vrijeme Saudijsku Arabiju i Meksiko možete pratite uživo na HRTi.
Ali to je tako, to smo mi. Igrali sa Saudijskom Arabijom ili ne znam s kim - meni je jesi ili nisi. Mi smo utakmicu odigrali sjajno, ali to je samo koračić. Ako to ne potvrdimo protiv Belgije, nismo ništa napravili. Ne zanosimo se utakmicom, malo smo se proveselili, ali već počinjemo s pripremama za Belgiju. Zaista sjajna utakmica i podatak da smo mi istrčali 142 kilometra je fenomenalan, a Kanada, koja slovi kao trkačka ekipa, manje od nas. Nadtrčali smo ih, nadigrali.
Teško je nadomjestiti Rakitića, on je malo drugačiji stil igre nego Kovačić, ali nama Kovačić treba onakav kakav je jučer bio. Njegovo okomito osvajanje terena nama treba. On razdvoji protivnika na dva dijela, dok se ekipa mučila, on ju je jučer držao. U pripremi utakmice rekli smo da je najvažnije probiti prvi blok i ako to probijemo, onda je gotovo, onda se otvara širina i to se pokazalo točnim. Tu je bio neprikosnoven.
Ako imaš De Bruynea i Lukakua u reprezentaciji, onda si zaista sjajan. Mi se nećemo opustiti, to je sigurno'', odgovorio je Dalić. Jeste li iznenađeni izdanjima belgijske reprezentacije dosad? "Iskreno, da. U prvoj utakmici protiv Kanade uspjeli su pobijediti iako nisu igrali najbolje. Protiv Maroka su primili taj drugi gol u zadnjim minutama, kad su krenuli na sve ili ništa. Sigurno nisu presretni svojim izvedbama i ja očekujem puno bolju Belgiju protiv nas. " Nevjerojatan podatak iz utakmice Bili su veliki ulozi uoči utakmice s Kanadom. Je li vam to najstresniji period u izborničkom mandatu? "Kad bih ja nabrajao sve svoje stresne momente, gdje bi mi kraj bio...
Ono što sam vidio jest to da je gospodin dobar i perspektivan trener. " Kad bi Gvardiol trebao skinuti masku? "Ne smije skinuti masku, on je još uvijek pod tim problemom. Jedan je dan i na treningu dobio udarac, bilo je baš nezgodno, stao je na 15 sekundi, obrisao krv i nastavio dalje. Njemu ništa ne smeta. " Kanada je pobijeđena visokom razlikom, pogotovo je u drugom poluvremenu to dobro izgledalo. Gdje ima najviše rezerve za Belgiju? "Mi moramo ovu Kanadu zaboraviti jer ako mi to ne potvrdimo protiv Belgije, ništa nismo napravili. Zato je to presudna utakmica.
"Meni je nezgodno to komentirati, ja zaista cijenim i ovu i onu reprezentaciju Belgije. Možda su malo istrošeniji sad nego prije četiri godine, a možda je razlika što se u Hrvatskoj pojavilo nekoliko mladih igrača koji su nama dali novu energiju. Ne bih se upuštao u komentare je li Belgija bolja sad ili prije četiri i pol godine. Moj veliki, veliki respekt za gospodina Martineza i reprezentaciju Belgije.
Gdje gledati Hrvatska - Belgija, prijenos 3. kola SP-a?
Nama je bio plan da krenemo s Livajom, za kojeg smo znali s obzirom na to da je bio ozlijeđen i nije trenirao da neće moći izdržati više od sat vremena. Dilema je bila hoće li ući Petković ili Budimir, na kraju smo uveli Petkovića jer nam je trebao netko tko će sačuvati loptu. Nemam potrebe puno lutati, ali veseli me činjenica da na klupi imamo dečke koji u svakom trenutku mogu ući i nastaviti u istom ritmu. " U Belgiji puno uspoređujemo 2018. i 2022., izbornik govori da je ova reprezentacija bolja, ali se igrači ne slažu. Belgijski novinar upitao ga je što misli o tome.
Belgija pobjedom zasjela na vrh naše skupine: Kanađani se
(sport uživo@@) Belgija Maroko uživo prijenos gledati 27
Izlaze Carrasco i Tielemans. Ovako rane izmjene, samo su pokazatelj kakva je bila Belgija. Kraj prvog poluvremena. Kanađani su promašili tri velike šanse i uputili 14 udaraca na vrata Belgije. 45+4' Buchanan se našao u prilici za Kanadu. Blokirao je Tielemans. 45+2' Velika šansa za Buchanana, promašio je sa pet metara zicer. Kanađani igraju, Belgijci zabijaju. 44' Prošla je duga lopta do Batshuayija koji iz prve pogađa u drugi kut Milana Borjana.
38' Witsel je nagazio Laryeu, ali neće biti drugog penala za Kanadu. 33' Pršti na sve strane, David puca glavom. Odlazi preko vrata. 31' David je imao sjajnu priliku dodati suigraču, no Laryea je ostao uskraćen za pas. Trenutno se igra strašno zanimljivo. 30' Johnston je probao svoj udarac, boksa Courtois. 27' Legendarni Hutchinson, kapetan Kanade, probao je s vrha šesnaesterca ugroziti belgijskog vratara, no nije mu sjela lopta. 23' Kanada ostavlja puno prostora za kontru Belgiji.
Dugo nismo bili ovako dobri u svim segmentima igre. " Dalić jasan o Kramariću Andrej Kramarić - puno se pričalo o njegovoj poziciji, čak je i on znao u prošlosti izaći i reći da mu ne odgovara pozicija. "Gledajte, tu dramu napravite vi mediji. Umjesto da ga pitate 'Kako si dao gol? ', vi ga pitate 'Ej, koja je tvoja pozicija? '. To smo nas dvojica riješili prije dvije godine, igraš ono što ti se kaže, šuti, radi, igraj. Nije ovo Hoffenheim, ovo je reprezentacija Hrvatske. Igraš ono što ti izbornik kaže. Nema pozicije u reprezentaciji koju on igra u Hoffenheimu i to je to, to je bit. Opet ga je netko pitao je li to njegova pozicija. On to više neće govoriti. " ''Ovakav Kovačić nam treba'' Je li jučerašnja predstava Matea Kovačića možda i njegova najbolja utakmica za reprezentaciju otkako ste vi izbornik? "Ovaj vezni red igrao je nekoliko godina zajedno i kulminacija je bilo srebro u Rusiji.
(STREAM) Hrvatska Belgija uživo prijenos gledati 1 prosinca