Njima HRVATSKA u zadnje kolo skupine F Svjetskog prvenstva ulazi s četiri boda, dok Belgija ima tri. HRVATSKA - BELGIJA Vatrenima pobjeda donosi i više od Hrvatska i Belgija odigrat će svoju utakmicu u četvrtak, 1. prosinca, s početkom u 16 sati. Belgijac otkrio zbog čega su uvjereni da će pobijediti Hrvatsku Roberto Martinez i branič Timothy Castagne bili su gosti na belgijskoj press-konferenciji dan prije okršaja Hrvatske i Belgije u zadnjem kolu natjecanja po Slike za upit Hrvatska – Belgija nogometna reprezentacija nogometni savezhrvatska reprezentacija reprezentacije europsko prvenstvo utakmicanogomet Hrvatska – Belgija Tko sudi Hrvatska - Belgija | Ovo mu je prvo SP, a Hrvatskoj nije sudio. Englez sudi Hrvatska - Belgija: 'On je uniformiran.
Vlašić i Pašalić uoči ključne utakmice protiv Belgije složni: Samo pobjeda nam igra, njihovi problemi nas se ne tiču! Slijeva: Pašalić, Livaja i Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom još su dva treninga uoči ključne utakmice u F skupine svjetskog prvenstva, a koju će u četvrtak od 16 sati naša vrsta igrati protiv belgijske. Pred novinare su ovog utorka stigli Nikola Vlašić i Mario Pašalić i imali su što za reći Nikola Vlašić u utakmici protiv Maroka krenuo je od prve minute, ali u drugom dijelu nije igrao zbog ozljede. Zamijenio ga je Mario Pašalić. Na utakmici protiv Kanade obojica su ušli u nastavku dvoboja. Kako će biti u četvrtak, teško je najavljivati, iako smo dojma da je izbornik Dalić na toj prošloj utakmici bio posve zadovoljan prvim izborom (mnogi se pitaju hoće li Marko livaja opet početi u prvih 11? ), što znači da bi Vlašić i Pašalić protiv Belgije svoju priliku trebali čekati na klupi.
Jesi li vidio što se dogodilo Belgiji u zadnjih nekoliko sati? 'Ne znam što se događa tamo, to nije naša briga i mi znamo da su odlična ekipa. Mi smo koncentrirani na prolaz, a njihovi problemi nas se ne tiču. Fokusirani smo samo na utakmicu', kazao je Vlašić. Martinez je odradio press konferenciju te je rekao kako Belgija ima samo deset posto izgleda protiv Hrvatske. 'Ne bih rekao da tako misli, to sigurno želi skinuti pritisak s leđa svojih igrača', rekao je Nikola Vlašić. Pašalić je odgovorio na pitanje hoće li belgijski izbornik Roberto Martinez nešto mijenjati u igri? 'Ne znam hoće li Martinez mijenjati igrače, u napadu imaju vrhunska imena, doduše neki nisu igrali dugo vremena. Ali na ovakvoj utakmici motivacija je na velikoj razini, sigurno je da nam mogu napraviti probleme i moramo biti jako oprezni. Još imamo vremena za proći sve detalje i spremni ući u utakmicu'.
O Lukakuu. 'On je izuzetno važan igrač, znamo da nije igrao neko vrijeme. Ali nije samo on u momčadi, moramo pripaziti na sve igrače Belgije', izjavio je Pašalić, a Vlašić se nadovezao. 'On je samo napadač, jako dobar, među najboljima na svijetu, ali nije jedini igrač Belgije. Pripremit ćemo se za cijelu momčad'.
Naravno, njima ništa neće biti mrsko. Ipak je rezultat momčadi najbitniji. A Hrvatskoj odgovara, osim pobjede, čak i remi. S time da postoji i opcija ako Hrvatska izgubi, da može do osmine finala. Iako o toj soluciji ne želimo ni pomisliti. Nikola, je li ovo posebna utakmica jer je tvoja sestra u vezi s Belgijancem? 'Da budem iskren nisam pomislio na to. Svaka je utakmica jako bitna, a ova jedna od najbitnijih'.
A ovdje nema popravnoga, jesmo ili nismo. Igra nam jedan bod, ali nećemo igrati na njega. I mi i Belgija drukčije smo razmišljali o raspletu u grupi i presudna je i za njih i za nas. Brine me da naša reprezentacija bude na svom nivou i da najbolje od sebe. Bit će drukčije nego protiv Maroka i Kanade, teže jer je Belgija takva reprezentacija. Dobre partije pružili su i Maroko i Kanada. Respekt prema njima, ali Belgija je jedan nivo više i za nas još teži ispit. U pripremi očekujemo da će Lukaku početi utakmicu. Njihov način se mijenja, on će biti sidraš koji će primati loptu leđima okrenut golu, sačuvati je i čekati da se priključi vezni red. To će biti njihov način igre i moramo to osujetiti. Bit će teško ako se s njim moramo hrvati, nemoguće će biti dobiti ga u duelu, prejak je.
Dalić: Jako me brine utakmica s Belgijom. Kovačić komentirao
– Da, odlučujuća utakmica protiv druge momčadi svijeta koja je četiri godine bila prva na Fifinoj ljestvici. Sjajna reprezentacija i sigurno, da smo birali u početku, ne bismo izabrali da ova utakmica bude odlučujuća. Ali što je, tu je. Velik je protivnik, nećemo se zavarati s malo lošijom predstavom Belgije u zadnje dvije utakmice jer i njima je utakmica važna, i oni hoće proći skupinu. Idemo riješiti to u svoju korist, nećemo ići na bod koji bi nam bio dosta za prolazak jer to uvijek donese nešto lošega. Moramo igrati kao protiv Kanade, digli smo kriterije trke, energije i kvalitetne igre. Bit će to dosta teška utakmica – rekao je Zlatko Dalić. – Odigrali smo dobro i oni koji su počeli i ušli dali su doprinos.
Belgija – Engleska uživo danas, utakmica za 3. mjesto igra se
Vrhunski je igrač, zabio je strašno puno golova u karijeri. Fenomenalan je igrač, bit će teško, ali spremni smo za jaku Belgiju, očekuje nas teška utakmica. Moramo biti maksimalno fokusirani. De Bruyne je godinama među tri najbolja vezna u Premiershipu, ako ne i najbolji. Fenomenalan je igrač, čak i kad nije njegov dan, može iznenaditi jednim potezom. Moramo pripaziti na njega. Ali i fokusirati se na nas, pokazati naše pravo lice.
LIVE-STREAM | Hrvatska – Belgija - CROfutsal
Vidjet ćemo tijekom treninga i sutra što ćemo napraviti. Nemamo puno razloga bilo što mijenjati, ali imamo još trening pa ćemo analizirati i donijeti najbolju odluku. Martinez je puno toga napravio u ove četiri godine, odveo do prvog mjesta Fifine ljestvice, sjajan je trener i znat će kako se postaviti protiv Hrvatske. Ali mi imamo svoju kvalitetu i od toga ne smijemo odustati. Ako igrate protiv De Bruynea, Lukakua, Hazarda, ne smije vas zavarati ni priča o krizi. To je pila naopako, idemo sutra spremni u rat – odgovorio je Dalić na pitanje o sastavu. – Ne mislim o tome što se tamo događa, nego o drugoj reprezentaciji svijeta i igračima koji tamo igraju. Sve ovo drugo je sporedno, ne brinemo o tome.
Hrvatskoj igra i bod. Ali to nije razmišljanje u redovima hrvatske reprezentacije? 'Mislim da je teško ući u utakmicu sa mišlju da ideš samo po bod, ne pomišljamo o remiju. Samo pobjeda nam igra, to je u našem mentalitetu. Jer ako ideš na remi, uhvati te panika kada primiš gol', odgovorio je Vlašić, koji se preporodio u Torinu, a svoju premijeru na SP-ima opisao je ovako. 'Osjećaj je odličan, počašćen sam što sam dio ekipe'. Pašalić je također odgovorio na pitanje o svom debiju na Mundijalima. 'Mogu se samo složiti s Nikolom, imam čast i privilegiju živjeti san svakog dječaka. Sretan sam što se stvari odvijaju u pozitivnom smjeru i nadam se da ćemo tako nastaviti dalje'.
(GLEDATI*) Hrvatska Belgija uživo gledati | Lineage II Valhalla
UŽIVO BELGIJA - MAROKO 0:0 Važna utakmica u hrvatskoj
Mislite li da je Hrvatska favorit? 'Belgija je po koeficijentu FIFA-e jedna od najboljih reprezentacija na svijetu, odlična su momčad, imaju puno samopouzdanja i velika imena, to govori o svemu'. Odgovorio je i Pašalić: 'Belgija je pobjedila prvu utakmicu, ima tri boda i hoš uvijek može proći dalje. To je ekipa s previše iskustva i s previše dobrih igrača da bi ih se tako lako otpisivalo u medijima', izjavio je veznjak Atalante.
Dalić: Jako me brine utakmica s Belgijom. Kovačić komentirao dolazak GvardiolaIzbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i veznjak Mateo Kovačić u 12:45 na konferenciji za medije najavili su sutrašnju utakmicu protiv Belgije u trećem kolu skupine F svjetskog prvenstva. Hrvatskoj je za prolazak u osminu finala dovoljan bod protiv Belgije, ali ako želimo osigurati prvo mjesto, moramo ići po pobjedu. Kvalitetu za to svakako imamo, dobro raspoloženje vlada u svlačionici, svi igrači su spremni i orni za nastup, ozljede su sanirali Domagoj Vida i Nikola Vlašić. Što su Dalić i standardni član udarnih 11 Mateo Kovačić odgovorili na novinarska pitanja, doznajte u ovom članku Večernjeg lista.
(Sport uživo>>) Hrvatska Belgija prijenos 1 prosinca 2022
Razmišljamo o Belgiji, njihovoj kvaliteti, dobrim stranama i igrama i onome što su pokazali zadnjih pet godina. Ne mogu oni preko noći zaboraviti igrati nogomet ni biti loši. Oni su broj 2, a mi 12. A kod nas? Lijepo je, mirno, fino. Nema galame, ha-ha. Neka tako potraje – kaže smatra Dalić i nadodaje: – Brine me što je utakmica, kao protiv Maroka i Kanade, bitna i ključna.
Belgija rezultati uživo, rezultati, raspored, Hrvatska - Belgija uživoDo €25 u kreditima za klađenje novim korisnicima bet365 Uplatite minimalno €5 i odradite jednu obaveznu okladu kako bi dobili kredite za klađenje. Minimalni koeficijent, te uvjeti klađenja i uplate se primjenjuju. Povrat novca ne uključuje vrijednost kredita za klađenje.
Od deset utakmica sve će odsuditi isto'. Hrvatska u službenoj utakmici nije pobijedila Belgiju 19 godina Hrvatska i Belgija do sada su osam puta igrale međusobno, a svaka reprezentacija ima po tri pobjede, dok su dva susreta završila bez. Poznato tko sudi Hrvatska - Belgija - HRT: Sport Hrvatska se sastaje s Belgijom, dok Maroko igra s Kanadom.
Hrvatska - Belgija : Svjetski kup Qatar 2022 - Nogomet
[UŽIVO PRIJENOS<<<<] Australija Danska uživo prijenos 30